COMBI-SIPHON PLUS - SIPHON MET INGEBOUWDE BELUCHTER

Sterke punten

Werkingsprincipe

Afmetingen Combi-Siphon

De Combi-Siphon Plus ziet eruit als een gewone hevel, maar is fijner van uitvoering en kan gebruikt worden in alle normale sanitaire systemen. Het bovenste deel van deze hevel is voorzien van een beluchtingsventiel van dezelfde aard als dat van de KNITS II. Dit ventiel laat lucht toe in het systeem juist achter het waterslot. Op die manier volgt er steeds lucht na het water en sluit dit ventiel automatisch af als er geen water meer wegvloeit, zodat er dus geen geuren kunnen ontsnappen.

De voordelen zijn overduidelijk: de noodzakelijke lucht, bij het leeglopen van een sanitair apparaat, wordt onmiddellijk geleverd ter plaatse. De gorgelgeluiden en de geurtjes worden definitief onderdrukt. Door het plaatsen van Combi-Siphon Plus onder ieder sanitair apparaat, kan U voor eens en altijd afrekenen met alle verluchtingsproblemen, zonder secundaire verluchting! Bovendien volstaat een horizontale afvoerleiding van slechts 32 mm diameter tot aan de standleiding.

Overal waar een groep apparaten op een zelfde afvoerleiding is aangesloten (keuken, badkamer, washok), kan de ventilatie elegant en kostenbesparend opgelost worden met een Combi-siphon. De Combi-Siphon is duurder in aanschaf dan de Mini-KNITS, maar komt, gemonteerd, voordeliger uit!

Specificaties

Combi-Siphon Plus
Grondstof lichaam: ABS verchroomd, membraan: synthetisch rubber
Diameter 5/4" (schroefaansluiting)
Montage Schroefdraad
Luchtdebiet 2,5 l/s
Openingsdruk -60 Pa
Max. druk 10.000 Pa
Luchtdicht bij 0 Pa of hoger
Temperatuurbereik van 0°C tot +60°C
Afmetingen (mm) Hoogte 135 tot 203 (regelbaar) - diameter 76
Uitrusting Wartels en dichtingsringen
Toepassingsgebied Wastafels en uitgietbakken
Klasse A-II
Norm EN 12380
Artikelnummer 009245